Nieuwsberichten Westkapelle

Kijk wat er doen is in Westkapelle tijdens Nacht van de Nacht op: http://www.nachtvandenacht.nl/activiteiten/?plaats=westkapelle

Op zaterdag 26 augustus wordt in de Moriakerk van Westkapelle de slotavond gehouden van de 10e editie “Zingen op Walcheren” . Medewerking aan deze avond wordt verleend door het Chr. Samengesteld Mannenkoor Zeeland o.l.v. Ron van Ommen. De pianist Tim Eggebeen en de organist Martin Weststrate zullen de koor- en samenzang begeleiden.

De avond begint om 20.00 uur en de toegang  is vrij.

Waarom deze website?

Deze website heeft als doel toeristen, recreanten en algemeen geïnteresseerden te verleiden een bezoek te brengen aan Westkapelle. De site wordt het centrale punt voor iedereen die op zoek is naar accommodaties, horecabedrijven, actualiteiten en overige informatie over Westkapelle.

Met trots presenteert de Ondernemersvereniging Westkapelle de 'Westkapelse cadeaubon.' Deze cadeaubon is bij verschillende ondernemers in Westkapelle in te wisselen. Meer informatie vindt u op de pagina: Cadeaubon Westkapelle.

Cadeaubon

Free Wifi ZeelandUniek in Nederland: Internetten zonder codes, kosten en consumpties in de gemeente Veere. Om nog meer service te verlenen aan de gasten en de datakosten voor vooral de buitenlandse toerist te verlagen, is er in de gemeente Veere gratis internet, ‘freewifi’, op straat beschikbaar. Ook zonder code, kosten of consumptie kan er gebruik van worden gemaakt. Dit is uniek in Nederland.

Zoek & boek accommodaties

Aankomstdatum Vertrekdatum